...Έχει Χιούμορ

14 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ

Το 1986 κυκλοφόρησε στην Κεφαλονιά η σατιρική εφημερίδα "ΑΧΛΑΔΑ" Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες να κυκλοφορήσει ξανά!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ..
Άφωνη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το γάιδαρο που είχε γίνει ο  φόβος και ο τρόμος του τόπου και για τον όποιο η έγκριτη ηλεκτρονική εφημερίδα “ΑΧΛΑΔΑ” σας είχε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση της στις 10 Μαρτίου.
Το φοβερό αυτό τέρας συνελήφθη σύμφωνα με εμφανιζόμενες ως έγκυρες πληροφορίες στην περιοχή Παρισάτα Παλικής, από τον αντιδήμαρχο Παλικής Βαγγέλη Θεοφιλάτο του Αθηναγόρα.
ο Αντιδήμαρχος εισέρχεται στην πόλη επί "πώλου όνου"...
Ένας χρόνος μόλις έφτανε στο Βαγγέλη από την ανάδειξη του στο ύπατο αξίωμα του αντιδημάρχου Παλικής μετά την εκπαραθύρωση του Βασίλη Ρουχωτά από  την ίδια θέση, για να τιθασεύσει τον γάιδαρο φόβο και τρόμο της Δημαρχιακής Περιφέρειας.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θηριοδαμαστής Βαγγέλης φέρεται να δήλωσε “Συνάντησα το τέρας στα
Παρισάτα, όπου έβοσκε δήθεν αμέριμνο ενώ όλοι ξέραμε τους πονηρούς σκοπούς του. Τον πλησίασα όπως ξέρω να πλησιάζω, τον κοίταξα όπως ξέρω να κοιτάζω και τον καβάλησα όπως ξέρω να καβαλάω....”
Σύσσωμη η κοινωνία του Ληξουριού, αρχές και λαός υποδέχτηκαν τον αντιδήμαρχο στην είσοδο του στην πόλη στον γάιδαρο καβάλα.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Παλικής  Παναγής Βλάχος φέρεται να δήλωσε:   “Οι εξελίξεις μας συγκλονίζουν σαν κίνημα. Επρόκειτο για μονομαχία γιγάντων. Δεν είναι τυχαίο που ο θηριοδαμαστής  αντιδήμαρχος Παλικής λέγεται Βαγγέλης!”
Μπροστά στις δραματικές εξελίξεις ο δήμαρχος κύριος Παρίσης φέρεται να ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων λόγω ανικανότητας και η φανερή του πρόθεση είναι να ανακηρύξει τον τροπαιούχο Βαγγέλη Θεοφιλάτο σε αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς και αναπληρωτή Δημάρχο μετά από σύμφωνη γνώμη βέβαια και του γραφείου τύπου.
Ο Σάββας Σαββαόγλου εξερχόμενος από το γραφείο του δήμαρχου δήλωσε “Ετσι και αλλιώς θα παραιτιόμουν.....με πρόλαβαν τα γεγονότα, θα μέ έτρωγε το γραφείο τύπου αλλά τελικά με έφαγε ο γάιδαρος!”
Μετά τις εξελίξεις αυτές οι κίνδυνοι για την δημαρχιακή περιφέρεια είναι πλέον ελάχιστοι  και περιορίζονται στον πολύ στενό κύκλο  συνεργατών, φίλων και συμβούλων που ήλπιζαν στο γάιδαρο!!!


10 Μαρτίου 2012

ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ... “ΟΧΙ”!

Το 1986 κυκλοφόρησε στην Κεφαλονιά η σατιρική εφημερίδα "ΑΧΛΑΔΑ" Κεφαλονιάς - Ιθάκης. Οι συνθήκες είναι κατάλληλες να κυκλοφορήσει ξανά!!

Φλεβάρης 2011, Αλέξανδρος Παρίσης: “Δεν θα μου πιάσει κανείς τον κ...ο.
Ο αγώνας συνεχίζεται!!
Αγωνία στην κοινή γνώμη αν ο δήμαρχος θα υλοποιήσει την υπόσχεσή του!
Ένα χρόνο μετά  την ηρωική υπόσχεση του πιλότου – δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρου Παρίση ότι κανείς δεν θα πιάσει την “περιφέρειά” του, δήλωση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο και μεταδόθηκε πανελλαδικά μέσω του διαδικτύου, οι Κεφαλονίτες και οι Κεφαλονίτισσες ακόμα αγωνιούν για το αν η υπόσχεση του δημάρχου θα υλοποιηθεί!
 Θυμίζουμε για όσους δεν θυμούνται - και αυτοί βέβαια θα είναι λίγοι - ότι η περήφανη δήλωση του δημάρχου είχε
κύριους αποδέκτες του Δημοτικούς Συμβούλους: Βασίλη Ρουχωτά και Νέστορα Βεντούρα με αφορμή την επιλογή του Θεόφιλου Μιχαλάτου ως προέδρου της ύδρευσης και της αποχέτευσης .
 Είναι φανερό ότι ο δήμαρχος ακόμα και σήμερα προσπαθεί με διάφορους ελιγμούς να προστατεύσει την “περιφέρειά” του σε έναν αδιάκοπο αγώνα που συνεχίζεται. Έγκυροι κύκλοι του δημοτικού μεγάρου μας μετέφεραν ότι ακόμα και σήμερα, ένα χρόνο μετά υπάρχει έντονος προβληματισμός για εκείνη τη μεγαλιώδη δήλωση. Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους οι πρωταγωνιστές εκείνης της περιόδου δήλωσαν ένα χρόνο μετά:
Παρίσης, Ρουχωτάς, Μιχαλάτος, Βεντούρας, Αραβαντινός, Κοτσιλίνης
Βασίλης Ρουχωτάς : “Δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις μου”
Νέστορας Βεντούρας: “Είμαι άνθρωπος καλύτερης αισθητικής”
Θεόφιλος Μιχαλάτος: “ Εγώ προσωπικά και “Η Αγαπημένη Κεφαλονιά”  θα στοιχηθούμε πίσω από το δήμαρχο”
Διονύσης Αραβαντινός: “Ελα Χριστέ και Παναγιά!”
Μάρκος Κοτσιλίνης: “Θα τοποθετηθούμε ιδεολογικά και συντεταγμένα σαν παράταξη”
Λαική Συσπείρωση : “ Οι εμμονές του δημάρχου δεν απασχολούν τη Λαική Τάξη και τα Λαικά Στρώματα”
Ανακοίνωση εξέδωσε και το γραφείο τύπου του Δήμου Κεφαλονιάς σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όπου επισημαίνεται ότι: το γραφείο τύπου μεθοδικά, οργανωμένα και ανυπότακτα θα υπερασπίσει μέχρι τέλους τη δημαρχιακή περιφέρεια...
 ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ:
“Μη μου τους κύκλους τάραττε” : Αρχιμήδης
“Και όμως κινείται”: Γαλιλαίος
“Ψάχνω να βρω έναν άνθρωπο”: Διογένης
“Εν τούτω νίκα” : Μέγας Κωσταντίνος
“Δεν θα μου πιάσετε το κ...ο” : Αλέξανδρος  Παρίσης
“Ο κύβος ερρίφθη”: Ιούλιος Καίσαρας.

 ΣΧΕΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ "ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ!!