Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΣΥΝ: Η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου που αποφάσισε να δώσει νόημα στις επερχόμενες εκλογές κατερχόμενη υποψηφία πρωθυπουργός διαισθανόμενη το πολιτικό κενό που υπάρχει.

ΣΥΝ: Ο προετοιμαζόμενος για υποψήφιος βουλευτής με τη Τζούλια στην Κεφαλονιά. Ένας πραγματικός πολιτικός ογκόλιθος, πρώτα από όλα φίλος μας, που ανέδειξε τη Τζούλια ως το πιο πρόσφατο όραμά του.

ΣΥΝ: Στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα που ασφαλώς συγκλονισμένος από τα πρόσφατα γεγονότα στην Κεφαλονιά με το ζήτημα του γαϊδάρου, διατήρησε τον ίδιο γάϊδαρο ως έμβλημα των δημοκρατικών στην Αμερική.

ΣΥΝ: Οι γάϊδαροι γενικά.

ΠΛΗΝ: “ Οι γάϊδαροι “ γενικά.

ΣΥΝ: Ο Βαγγέλης Θεοφιλάτος γιατί έχει χιούμορ και εν πάσει περιπτώσει χρειάζεται αντοχή για να ανέβεις στον γάϊδαρο στις καρναβαλικές εκδηλώσεις στο Ληξούρι.

ΣΥΝ: Ο Μάρκος Κοτσιλίνης γιατί έκανε το αυτονόητο, ζήτησε δηλαδή πληροφορίες από τον Δήμαρχο για τα έργα που
ο Δήμαρχος εξήγγειλε. Είναι  επίσης αυτονόητο ότι ο Δήμαρχος αρνήθηκε να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για δύο λόγους, πρώτα πρώτα τα έργα δεν θα γίνουν και έπειτα ο Δήμαρχος δεν γνωρίζει τίποτα για αυτά, απλώς τα εξήγγειλε.
ΠΛΗΝ: Η συνέντευξη του Βαγγέλη Παπαναστασάτου σε καλή τοπική εφημερίδα για το ζήτημα του Λιμενικού Ταμείου. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί σε αυτά που λέμε και να μην μένει καμία σκιά για κανέναν όταν δεν υπάρχει λόγος. Ο τίτλος της συνέντευξης ότι “Έκαναν φτερά εκατομμύρια από το Λιμενικό Ταμείο” είναι τουλάχιστον ατυχής.  Είναι διαφορετικό να πεις ότι μπορούσαν να εισπράξουν περισσότερα σαν έσοδα στο ταμείο, από το να πεις ότι τα χρήματα έκαναν φτερά, δηλαδή να υπονοήσεις ότι κάποιος τα αφαίρεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου