Σάββατο 31 Μαρτίου 2012



ΠΛΗΝ:  Η καλλιτέχνης κυρία Μαριάννα Ντούβλη η οποία δήλωσε ότι η κ. Τζούλια Αλεξανδράτου δεν έχει το μορφωτικό επίπεδο να ηγηθεί ενός πολιτικού κόμματος. Η αντιζηλεία είναι προφανής και οπωσδήποτε η κ. Ντούβλη εννοούσε ότι το μορφωτικό επίπεδο της κ. Τζούλιας δεν φτάνει στο επίπεδο της κ. Ντούβλη η οποία είναι γνωστή "δασκάλα"...

ΣΥΝ: Η κυρία Ντούβλη η οποία φαίνεται ξανασκέφθηκε το ζήτημα και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τελικά την Τζούλια και θα επιθυμούσε μάλιστα να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού όπου μπορεί και να προσφέρει!
 
ΠΛΗΝ: Η Χρυσή Αυγή για την τελευταία δήλωση της για τη δημιουργία ναρκοπέδιων στον Έβρο με νάρκες κατά προσωπικού σε μια προσπάθεια να εμποδιστεί η είσοδος των λαθρομεταναστών. Μιλάμε δηλαδή για καθαρές απόπειρες ανθρωποκτονίας.
 
ΠΛΗΝ: Ο αντιδήμαρχος Παλικής κ. Βαγγέλης Θεοφιλάτος ο οποίος πήγε να στρώσει πίσσα στο Ληξούρι μαζί με τη φωτογραφική του μηχανή, γιατί δεν δικαιολογείται διαφορετικά η ανάρτηση φωτογραφιών στο διαδίκτυο του “εργαζόμενου αντιδήμαρχου”. Με φτυάρι Βαγγέλη ρίχνουν την  πίσσα, όχι με τη φωτογραφική μηχανή. Και στο κάτω - κάτω ο τόπος δεν έχει έλλειμμα σε στρατιώτες, σε αξιωματικούς έχει.
 
ΣΥΝ: Η 25η Μαρτίου!

ΠΛΗΝ: Η φοβική κυβέρνηση, αυτοί που απέκλεισαν την Αθήνα και όλες τις μεγάλες πόλεις από τους πολίτες. Οι χαρτογιακάδες της εξέδρας, οι κάθε λογής επίσημοι, εκείνοι που δεν ντρέπονται για τον αποκλεισμό των Ελλήνων από τις εορταστικές εκδηλώσεις, οι χαλβάδες της εξουσίας. Ούτε στη Χούντα δεν λήφθησαν τέτοια μέτρα ασφαλείας για την προστασία των εξουσιαστών από τους εξουσιαζόμενους.
 

ΣΥΝ: Οι σοφές λαικές παροιμίες και ιδίως εκείνο το πάνσοφο “Όπως έστρωσες κοιμάσαι”, που ο κύριος δήμαρχος φαίνεται δεν γνώριζε κατά τις τοποθετήσεις προϊσταμένων στην τεχνική υπηρεσία του δήμου.
 
ΠΛΗΝ: Η ηχομόνωση του Δημαρχιακού Μεγάρου, είναι απαράδεκτη σε σημείο που να ακούγονται μέχρι την πλατεία όσα έσουρε στον Παρίση υπάλληλος του Δήμου. Η τέρψη των θαμώνων της πλατείας για τα συμβάντα είναι βέβαια απερίγραπτη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου