Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ...


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ..
Άφωνη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το γάιδαρο που είχε γίνει ο  φόβος και ο τρόμος του τόπου και για τον όποιο η έγκριτη ηλεκτρονική εφημερίδα “ΑΧΛΑΔΑ” σας είχε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση της στις 10 Μαρτίου.
Το φοβερό αυτό τέρας συνελήφθη σύμφωνα με εμφανιζόμενες ως έγκυρες πληροφορίες στην περιοχή Παρισάτα Παλικής, από τον αντιδήμαρχο Παλικής Βαγγέλη Θεοφιλάτο του Αθηναγόρα.
ο Αντιδήμαρχος εισέρχεται στην πόλη επί "πώλου όνου"...
Ένας χρόνος μόλις έφτανε στο Βαγγέλη από την ανάδειξη του στο ύπατο αξίωμα του αντιδημάρχου Παλικής μετά την εκπαραθύρωση του Βασίλη Ρουχωτά από  την ίδια θέση, για να τιθασεύσει τον γάιδαρο φόβο και τρόμο της Δημαρχιακής Περιφέρειας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο θηριοδαμαστής Βαγγέλης φέρεται να δήλωσε “Συνάντησα το τέρας στα
Παρισάτα, όπου έβοσκε δήθεν αμέριμνο ενώ όλοι ξέραμε τους πονηρούς σκοπούς του. Τον πλησίασα όπως ξέρω να πλησιάζω, τον κοίταξα όπως ξέρω να κοιτάζω και τον καβάλησα όπως ξέρω να καβαλάω....”
Σύσσωμη η κοινωνία του Ληξουριού, αρχές και λαός υποδέχτηκαν τον αντιδήμαρχο στην είσοδο του στην πόλη στον γάιδαρο καβάλα.
Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Παλικής  Παναγής Βλάχος φέρεται να δήλωσε:   “Οι εξελίξεις μας συγκλονίζουν σαν κίνημα. Επρόκειτο για μονομαχία γιγάντων. Δεν είναι τυχαίο που ο θηριοδαμαστής  αντιδήμαρχος Παλικής λέγεται Βαγγέλης!”
Μπροστά στις δραματικές εξελίξεις ο δήμαρχος κύριος Παρίσης φέρεται να ζήτησε τις παραιτήσεις όλων των αντιδημάρχων λόγω ανικανότητας και η φανερή του πρόθεση είναι να ανακηρύξει τον τροπαιούχο Βαγγέλη Θεοφιλάτο σε αντιδήμαρχο Κεφαλονιάς και αναπληρωτή Δημάρχο μετά από σύμφωνη γνώμη βέβαια και του γραφείου τύπου.
Ο Σάββας Σαββαόγλου εξερχόμενος από το γραφείο του δήμαρχου δήλωσε “Ετσι και αλλιώς θα παραιτιόμουν.....με πρόλαβαν τα γεγονότα, θα μέ έτρωγε το γραφείο τύπου αλλά τελικά με έφαγε ο γάιδαρος!”
Μετά τις εξελίξεις αυτές οι κίνδυνοι για την δημαρχιακή περιφέρεια είναι πλέον ελάχιστοι  και περιορίζονται στον πολύ στενό κύκλο  συνεργατών, φίλων και συμβούλων που ήλπιζαν στο γάιδαρο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου