Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012



ΣΥΝ: Ο  Μύρτος

ΠΛΗΝ: Το κατάντημα του Μύρτου, οι αποκρουστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, η εγκατάλειψη του εξοπλισμού και της περιουσίας του Δήμου που οι διοικούντες θεωρούν δικαιολογημένη λόγω της κακοκαιρίας.

ΠΛΗΝ: Οι 22 ψηφίσαντες στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλονιά  που δεν ψήφισαν τον Βαγγέλη, αλλά προτίμησαν να καταβάλλουν ένα ολόκληρο δίευρο για να ρίξουν ένα λευκό ή άκυρο! Σαν δε  ντρέπονται.!!

ΠΛΗΝ: Ο κ. Καρατζαφέρης που διαμαρτύρεται στον τύπο για τη Χρυσή Αυγή, λες και δεν τους είχε μέχρι χθές στο κόμμα του, λες και δεν είχε υποψήφιο βουλευτή στο κόμμα του τον κ. Κωσταντίνο Πλεύρη, αρχηγό  της “ 4ης Αυγούστου” , λες και δεν έχει βουλευτή τον κ. Κιλτίδη, στέλεχος επίσης της “4ης Αυγούστου”.

ΣΥΝ: Ο Δήμος γιατί έκλεισε καμιά δεκαριά λακούβες  μετά από δεκαπέντε μήνες θητείας της δημοτικής αρχής!!

ΠΛΗΝ: Οι υπόλοιπες λακούβες, οι εκατοντάδες λακούβες που περιμένουν υπομονετικά, καρτερικά την επίσκεψη της δημοτικής αρχής στο μέλλον...

ΣΥΝ: Οι φοίνικες στην Οδό Ριζοσπαστών που γλίτωσαν από τον κ. Σπύρο Ματιάτο. Τρομοκρατήθηκαν μόλις τον ειδαν νόμιζαν ότι θα είχαν την τύχη τόσων δένδρων που ο Σπύρος πρόσφατα “τσάκισε”.  Αυτοί γλίτωσαν με ένα απλό καθάρισμα.

ΠΛΗΝ: Η επιτροπή τουρισμού γιατί μάλλον δεν έχει κατανοήσει ότι ο σκοπός της είναι να εισάγει τουρισμό στην
Κεφαλονιά, αλλά περιορίζεται στο να εξάγει, αφού βρίσκεται από ταξίδι σε ταξίδι στο εξωτερικό!!

ΠΛΗΝ: Ο Παναγής Βλάχος, τέως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στο Ληξούρι και τώρα στέλεχος της “κοινωνικής συμφωνίας”. Δεν τον προλαβαίνουμε. Εξέδωσε δύο ανακοινώσεις σε μία εβδομάδα για δύο διαφορετικά κόμματα...

ΠΛΗΝ: Οι εκπρόσωποι του Δήμου που χασκογελούσανε κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου πάνω στην εξέδρα των επισήμων. Ή δεν έχουν επίγνωση της κατάστασης και της στιγμής ή δεν έχουν σοβαρότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου