Πέμπτη 5 Απριλίου 2012


ΣΥΝ: Οι ελεύθεροι και ανυπότακτοι Έλληνες, ο Έλληνας συνταξιούχος που δεν έχει όνομα, αλλά έχει το όνομα όλων των Ελλήνων, που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα.
 
ΣΥΝ: Το σύνταγμα το ίδιο που περιγράφει τα πανανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων. Κύρια το δικαίωμα στη ζωή και την Ελευθερία, το δικαίωμα στην αντίσταση, το δικαίωμα της ανυπακοής στις δυνάμεις της κατοχής. 

ΠΛΗΝ: Οι δούλοι της Ελληνικής Δημοσιογραφίας, οι Πρεντεντέριδες, οι Παπαχελάδες, οι Μίχες, όλοι οι αυλικοί του τύπου που δίνουν τον αγώνα της κατασυκοφάντισης του περήφανου, αξιοπρεπούς αυτόχειρα. Δεν τους ρώτησε ο συνταξιούχος, δεν πήρε την άδεια του Πρετεντέρη για να αυτοκτονήσει. Και ο καλός δημοσιογράφος θεωρεί την ενέργεια του “διατάραξη της κοινωνικής ειρήνης”. Είναι βέβαιο ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι θα φύγουν μαζί με τους πολιτικούς που υποστηρίζουν.
 
ΠΛΗΝ: Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτης. Πλην και ο υφυπουργός Εσωτερικών Κουκουλόπουλος. Και οι δυό τους είναι ό,τι πιο μίζερο και άθλιο υπάρχει σήμερα στην πολιτική ζωή του τόπου μας. Ο κ. Μπεγλίτης με δήλωση του “δεν γνωρίζει αν τα λεφτά τα έφαγε ο αυτόχειρας συνταξιούχος ή τα παιδιά του” Ενώ ο υφυπουργός Κουκουλόπουλος θα ήθελε να ρωτήσει τον αυτόχειρα συνταξιούχο φαρμακοποιό πώς η δημόσια
δαπάνη σε φάρμακα διπλασιάστηκε μέσα σε τέσσερα χρόνια! Τέτοια θρασύτητα! Υπονοεί ο Κουκουλόπουλος ότι για την ανικανότητα του κόμματος του και της Κυβέρνησης του φταίει ο αυτόχειρας. Τέτοιοι κάφροι πολιτικοί!
 
ΣΥΝ: Οι κάτοικοι του Κιάτου που ξήλωσαν το εκλογικό κέντρο του Μπεγλίτη εν ριπεί οφθαλμού αμέσως μετά τις δηλώσεις του. Υπολογίζω ότι το ίδιο θα συμβεί σήμερα στο γραφείο του Κουκουλόπουλου στην Κοζάνη.
 
ΣΥΝ: Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά από πολύ καιρό δεν ξυλοκοπήθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κατά την τελευταία συνεδρίαση του. Μόνο εξηβρίσθησαν.
 
ΣΥΝ: Ο δήμαρχος. Δεν έβγαλε κανένα Δελτίο Τύπου κατά την τελευταία εβδομάδα και έτσι δεν εκτέθηκε περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου