Πέμπτη 12 Απριλίου 2012



ΣΥΝ: Το πάσχα των Ελλήνων που μας απαγορεύει να δούμε οτιδήποτε αρνητικά.

ΣΥΝ: Λόγω της ημέρας, ο Δήμαρχος της Κεφαλονιάς, ο Αλέξανδρος Λυκούδης.

ΣΥΝ: Και ο σύμβουλος του, ο Διονύσης Μιχαλάτος.

ΣΥΝ: Και ο πρόεδρος των νερών και των αποχετεύσεων, ο Θεόφιλος Παρίσης. Αυτό το νέο τρίο μπελκάντο που θα μείνει αξέχαστο στους Κεφαλονίτες για το μεγάλο αλλά αφανές έργο τους! Μαζί με τους λοχίες και τους δεκανείς που τους περιβάλλουν, τα στρατιωτάκια τα αμίλητα, τα αγέλαστα και τα  ακούνητα.

ΣΥΝ: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξ ορισμού.

ΣΥΝ: Και ο πρόεδρος του Αλέξης Τσίπρας. Γιατί είναι νέος και γιατί ήρθε στην Κεφαλονιά.

ΣΥΝ: Γιατί δεν επισκέφθηκε το Δημαρχείο, να στραβοπατήσει στο κόκκινο χαλί να βγάλει και κανένα ποδάρι.

ΣΥΝ: Ο θηριώδης Κώστας Βλαχούλης που συνόδευε τον Τσίπρα παρά πόδας στο Αργοστόλι. Ήταν μια διαρκής απειλή για οποιονδήποτε διανοηθεί να μην ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΝ: Ο υποψήφιος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μάκης Καππάτος. Έδωσε το χέρι του στον Τσίπρα και δεν του το δάγκωσε όπως διαδίδει ο γνωστός ψιθυριστής παλαιοσοσιαλιστής Ν. Βαλλιανα(....), του οποίου το όνομα δεν δημοσιεύουμε.

ΣΥΝ: Η Βάνα Μπάρμπα, υποψήφια με τον Καρατζαφέρη στη θέση του Αδώνιδος. Θα σταθεί λέει δίπλα στους Έλληνες, αν και οι περισσότεροι θα την προτιμούσαν και σε άλλες  στάσεις.

ΣΥΝ: Η ίδια Βάνα Μπάρμπα η οποία θα ασχοληθεί κατά δήλωση της με τον πολιτισμό για τον οποίο ως γνωστόν θα πολεμήσουν και οι κυρίες Τζούλια Αλεξανδράτου και Μαριάννα Ντούβλη.

ΣΥΝ: Ο Αντιδήμαρχος Παλικής Βαγγέλης Θεοφιλάτος του Αθηναγόρα. Τέτοια περίπτωση είχε χρόνια να φανεί. Χαρά στο Δήμαρχο και την Παλική που τον έχει. Αυτός θα γράψει μέχρι να φύγει ποιητική συλλογή.

ΣΥΝ: Η δημοσιογράφος κ. Κουλουριώτη που παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία για λόγους αξιοπρέπειας η οποία ως γνωστόν κτάται δια της γεννήσεως. Ή την έχεις ή δεν την έχεις!

ΣΥΝ: Ο Σπύρος Μοσχόπουλος που έπαψε να είναι βουλευτής με τη διάλυση της βουλής. Έφυγε από τους
απάνθρωπους και επέστρεψε στους ανθρώπους με τους οποίους έχει μάθει να ζει.

ΣΥΝ: Το γιαούρτι. Το νέο όπλο των Ελλήνων που χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Τρίπολης κατά του λαμπρού και προπάντων σταθερού πολιτικού Τατούλη.

ΣΥΝ: Τα δένδρα που αντιστέκονται στο πριόνι του κάθε Δημάρχου και Αντιδημάρχου αλλά και στη βλαχοδημαρχίστικη αντίληψη να τα ασπρίζουμε σώνει και καλά, σε μια προσπάθεια προφανώς να σκοτώσουμε κάθε ζωντανό οργανισμό που ζει σε αυτά.

ΣΥΝ: Η κυρία Άρια Αγάτσα, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ πριν μια εβδομάδα στη Βοιωτία, ανεξάρτητη βουλευτής προ πενθημέρου, υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας ως ανακοινώθη χθές, λαμπρό παράδειγμα προς αποφυγήν.

ΣΥΝ: Τα υδρόμετρα του Δήμου Κεφαλονιάς που μέσα από τα φρεάτια τους χωρίς καπάκια βλέπουν προς τα έξω τα πάντα, ακόμα και εκείνα που δεν πρέπει να δουν. Ας σπεύσει κάποιος να βάλει καπάκια στα φρεάτια πριν έχουμε κατάγματα.

ΣΥΝ: Ο Καρατζαφέρης που πρότεινε να στείλουμε τους μετανάστες στα ξερονήσια. Έχει εμμονές ο άνθρωπος από παλιά με τη Μακρόνησο και τη Γιάρο. Είναι το όνειρό του.

ΣΥΝ: Η Μελισσάνη και η Δρογκαράτη που επιτέλους ανοίγουν αφού φαίνεται στο Δήμο έμαθαν πως ξεκίνησε η τουριστική περίοδος.

ΣΥΝ: Ο Άκης Τσοχατζόπουλος που λειτουργεί διδακτικά στους νέους για το τι μπορεί να κάνει ένας νοικοκύρης με την αποταμίευση.

ΣΥΝ: Οι δέκα ράβδοι χρυσού που είχε η κόρη του, γιατί ως γνωστόν φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι.

ΣΥΝ: Το ραβδί που είναι αναγκαίο για αυτά τα πολιτικά παράσιτα που έφαγαν τη πατρίδα και κύρια τις ελπίδες των Ελλήνων.

ΣΥΝ: Το kefalonianet που μέσα σε ένα μήνα που υπάρχει κατάφερε να κάνει εκατό αναρτήσεις όλες επώνυμες και ενυπόγραφες,  γιατί ή ανωνυμία δεν μας αφορά.

ΣΥΝ: Τα πολλά νέα παιδιά στην πλατεία, στις καφετέριες και στα μπαρ με τα φωτεινά, γελαστά πρόσωπα που είναι τόσο απόμακρα και δεν έχουν καμία σχέση με το πολιτικοδημοσιογραφικό αληταριό του τόπου μας. Αυτοί οι νέοι άνθρωποι μας γεμίζουν αισιοδοξία!
ΣΥΝ: Ο Αντιδήμαρχος Πρόννων κύριος Παπαδάτος γιατί δήλωσε ότι θα αναλάβει ο δήμος το λιμάνι του Πόρου αφού το Λιμενικό Ταμείο δεν μπορεί λόγω γραφειοκρατίας. Του διέφυγε ότι πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου είναι ο Δήμαρχος του. Κάτι τέτοια λέει και θα το φάει το κεφάλι του.

ΣΥΝ: Ο εργολάβος του δρόμου Άγιος Νικόλαος - Νιπολά που ανέλαβε το έργο επίστρωσης του δρόμου αντί 3.300 ευρώ. Συν ο εργολάβος που ανέλαβε το δρόμο  Άγιος Νικόλαος - Αγία Παρασκευή αντί 3.500 ευρώ. Πρόκειται για τον ίδιο δρόμο που ανατέθηκε από το δήμο δύο φορές στον εργολάβο. Και βεβαίως τον πλήρωσαν τον άνθρωπο δύο φορές για το ίδιο έργο. Η διαφορά των 200 ευρώ δικαιολογείται γιατί τον πλήρωσαν μία φορά για την ανηφόρα και μία για την κατηφόρα.

ΣΥΝ: Η Αχαΐα που θα έχει την τιμή να έχει υποψήφιο βουλευτή τον Γεώργιο Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι δίπλα μας, αλλά θα μπορούσαν να τον φέρουν στην Κεφαλονιά που η έδρα είναι σίγουρη...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (σε κάθε περίπτωση!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου