Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΡΙΣΗ-ΤΣΑΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΑ” “ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΣΑΚΑ?”

  Ξερό άφησε το Δημοτικό Συμβούλιο ο απερχόμενος Δήμαρχος Παρίσης όταν ανακοίνωσε ότι ο συνιδιοκτήτης του νησιού ΠΕΤΑΛΑΣ, θα φέρει 6 εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο. Εμείς καταφέραμε να έχουμε το πλέον αξιόπιστο ρεπορτάζ για τη συνάντηση των δύο ανδρών σε αποκλειστικότητα!!.


 “Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο οβάλ τραπέζι του Δημαρχείου. Από πάνω τους ο πολυέλαιος έστελνε το επιβλητικό φως πάνω στα κάθιδρα μέτωπα των μονομάχων. Ο Τσαούσης ήταν φανερό ότι είχε προβληματιστεί από το σκληρό θα έλεγα αφοπλιστικό βλέμμα του δημάρχου, βλέμμα μαχαίρι ! Τους δύο άνδρες χώριζε η γλυκιά παρουσία του άμισθου δημαρχιακού συμβούλου που με τα μαύρα γυαλιά ηλίου έκρυβε τα αετίσια μάτια του.
  Τα πόδια των ανδρών ήταν βυθισμένα στο κόκκινο χαλί μέχρι τα κότσια. Τη σιωπή των μονομάχων έσπασε η φωνή του Τσαούση: “ Δήμαρχε θα πάρετε 6 εκατομμύρια ευρώ από τον Πεταλά
 “Θα πάρουμε” παρεμβαίνει ο άμισθος σύμβουλος.
 “Πές το και έτσι" συμπληρώνει ο Τσαούσης
 “Πότε και πως” παρεμβαίνει ο Δήμαρχος στρέφοντας το βλέμμα του απολογητικά προς τον άμισθο σύμβουλο μήπως και πετάχτηκε εκεί που δεν τον σπέρνουν.
Άμεσα” απαντά ο Τσαούσης.
 “Σε μετρητά” απαιτεί ο άμισθος σύμβουλος.
  Πριν προλάβει ο Τσαούσης να απαντήσει, ένα εκνευριστικό τηλέφωνο χτυπά διακόπτωντας τη συνάντηση των ανδρών.
                    ΝΤΡΙΝ-ΝΤΡΙΝ-ΝΤΡΙΝ-ΝΤΡΙΝ
  Ένα χέρι σκουντά το Δήμαρχο στην πλάτη… Ο άμισθος Δημαρχιακός Σύμβουλος γλυκά-γλυκά ακούγεται μέσα στο γραφείο “Ξύπνα Αλέκο μου ...σε πήρε ο ύπνος στον καναπέ. Βλάσης Τσάκας στο τηλέφωνο
  Ράθυμος, μπαϊλντισμένος στον ύπνο, ο απερχόμενος Δήμαρχος σηκώνεται παίρνει το ακουστικό και ζητά να βγουν όλοι από την αίθουσα, πλην του άμισθου συμβούλου φυσικά!.
  Βγαίνοντας από το γραφείο ο δημοτικός καφετζής που είχε εντωμεταξύ φέρει τον δημαρχιακό καφέ στο γνωστό χοντρό φλιτζάνι, άκουσε το δήμαρχο να λέει “Έλα Βλάση αγόρι μου? Για τον ΠΕΤΑΛΑ έχεις τίποτα από Αραβία....?”
 
Η πόρτα έκλεισε βαριά πίσω του. Ένα ακόμη δημαρχιακό όνειρο θερινής νυκτός είχε τελειώσει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου