Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012


ΣΥΝ: Ο Δήμαρχος Κεφαλονίας, κ. Παρίσης, 10 φορές ΣΥΝ. Δεν  “άφησε άντερο” με την τοποθέτηση που φέρεται να έκανε στη συνάντηση για τους υδρογονάθρακες στην Αθήνα παρουσία Υπουργών, Περιφερειαρχών, Βουλευτών και λοιπών υπηρεσιακών παραγόντων.  Προκάλεσε τα ανυπόκριτα γέλια των παρευρισκομένων η δήλωση του: “Ξεχάστε τα πετρέλαια”. Μια σοβαρή κατά τα λοιπά συνάντηση χρειαζόταν και μια στιγμή αλλεγκρίας.

ΠΛΗΝ: Ο Γεώργιος Παπανδρέου, ο σύγχρονος Μαρίνος Αντύπας που ξεκίνησε το 2007 και αυτός από το Κιλερέρ, γνωστός αγρότης της Εκάλης, κολίγος από το Καστρί, θα γραφτεί και αυτός στην Ιστορία. Ακόμα και αν γραφτεί στη σκοτεινή της σελίδα.

ΣΥΝ: Ο Νίκος Βαλλιανάτος, αυτή η διαχρονική αξία του σοσιαλισμού που πλέει σε πελάγη ευτυχίας για την εκλογή Βενιζέλου. Έχει μια χαρά μεγάλη που μπορεί να συγκριθεί με την αντίστοιχη που είχε το 2007 κατά την εκλογή του Γεωργίου Παπανδρέου.

ΣΥΝ: Και ο Διονύσης Γεωργάτος γιατί και αυτός είναι χαρούμενος και μάλιστα με δημόσια δήλωση του μας ενημέρωσε ότι ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει καρδιά. Προφανώς σε αντίθεση με άλλους άκαρδους.

ΣΥΝ: Ο Στέλιος Σπαθής γιατί με ένα μάγουλο σαν φράπα πήγε να ψηφίσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο, φρέσκος φρέσκος όπως ξύπνησε από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

ΣΥΝ:Το Ρεγγίνα” και ιδίως τα ντουβάρια του που σε όσα έχουν δει εξακολουθούν να κάθονται στη θέση τους αντί να πάρουν τους δρόμους.

ΠΛΗΝ: Τα επιβατικά αυτοκίνητα του Δήμου, τα κουρσάκια που έχουν μοιραστεί οι αντιδήμαρχοι για να
σουλατσάρουν. Θα μπορούσαν να το έχουν αποφύγει. Πόσο απέχει εξάλλου το δημαρχείο από το “Bass” γιατί εκεί θα τους βρείτε αραχτούς.

ΠΛΗΝ: Η κυρία Σοφία Λουκέρη, υποψήφια για υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας, που με αυτοκίνητο του Δήμου και με οδηγό Αντιδήμαρχο περιφέρετο  την Κυριακή 18-3-2012 ανά τη νήσο για τη συλλογή ψήφων. Πρέπει να αντιληφθεί η
ευηδής υποψηφία ότι άλλο το κόμμα και άλλο ο Δήμος, όπως άλλο η σκάφη άλλο τα σύκα, όπως άλλο η βούρτσα άλλο η σκούπα και λοιπά εκ της κοινής πείρας.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου