Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Η Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης σε συνεργασία με το Μέτωπο Κεφαλλήνων έδωσαν δυναμικό παρόν στα πλαίσια της παρέλασης για την 25η Μάρτη .
Κρατώντας πανό και  πικέττες με έντονα αντιμνημονιακά και αντικυβερνητικά συνθήματα απαίτησαν αποφασιστικά και ανυποχώρητα την αποχώρηση από την εξέδρα των επισήμων του βουλευτή Κεφαλονιάς-Ιθάκης Σ. Μοσχόπουλου και του εκπροσώπου της κυβέρνησης υφυπουργού Π. Αλιβιζάτου.
«Αντιπροσωπεύετε την μαύρη συγκυβέρνηση και την πολιτική που καταστρέφει την κοινωνική συνοχή και το μέλλον των παιδιών μας, δεν μπορείτε να είστε τα τιμώμενα πρόσωπα στην παρέλαση του Αργοστολιού»  ήταν το ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα μας!
 
Η μαζική παρουσία των φίλων της Πρωτοβουλίας Πολιτών και του Μετώπου, αλλά κυρίως η πολύ μεγάλη, η καθολική επιδοκιμασία της πολιτικής αυτής παρέμβασης από τους εκατοντάδες συμπολίτες και συμπολίτισσες που είχαν συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία για την παρέλαση απέδωσε καρπούς: βουλευτής και υπουργός δεν τόλμησαν ν' ανέβουν στην εξέδρα, για πρώτη φορά από το 1974 και μετά!
 
Η Πρωτοβουλία Πολιτών Κεφαλονιάς-Ιθάκης ευχαριστεί τους φίλους και τις φίλες της για την παρουσία τους, ευχαριστεί και τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας για την συγκινητική τους συμπαράσταση.
Η ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ.
Η 25η ΜΑΡΤΗ 2012 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
 http://protov.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου