Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου ο Μάκης Φόρτες - κυβερνητική κρίση!


Από πηγή που δύσκολα μπορεί να αμφισβητηθεί πληροφορηθήκαμε ότι με  παρέμβαση του συμπατριώτη μας Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Παύλου Γερουλάνου προς την Παγκόσμια Ολυμπιακή Επιτροπή επανέρχεται στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα αντί των ασκήσεων εδάφους η κυβίστηση που έχει καταγωγή από τα Μινωίτικα ταυροκαθάψια.     
Ο κ. Υπουργός διέκοψε για πολύ λίγο τη συστηματική ενασχόληση του για την ανακάλυψη των κλεπτών του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας για να απαιτήσει την εισαγωγή της κυβίστησης στο Ολυμπιακό Πρόγραμμα.
Μετά τις τελευταίες επιδόσεις του, βέβαιος για τη συμμετοχή στους αγώνες και την κατάκτηση του χρυσού μεταλίου είναι ο Μάκης Φόρτες, που ονειρεύεται να επαναλάβει τον θρίαμβο του Ιωάννη Μελισσανίδη του 1996 στην Ατλάντα! Οι ίδιοι αξιόπιστοι κύκλοι μας μετέφεραν  δήλωση του Μάκη:  “Πρόσφατα έδωσα μιά τελευταία ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ! Θα δώσω μια ακόμα τελευταία ευκαιρία και στον αθλητισμό! Γενικά είμαι υπέρ της τελευταίας ευκαιρίας!!
Μεγάλη αντίδραση προκάλεσε η συμμετοχή του Μάκη Φόρτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στον παραδοσιακό ανταγωνιστή του Νίκο Βαλλιανάτο, ο οποίος θεωρεί τη συμμετοχή του Μάκη απαράδεκτη και ο οποίος μας δήλωσε: “Είμαι ειδικός στις κυβιστήσεις. Θεωρώ ότι η θέση
μου ανήκει δικαιωματικά. Κανείς δεν μπορεί καλύτερα από εμένα. Το 2007 έβγαλα
 το Γιώργο και έφαγα το Βαγγέλη. Το 2012 έβγαλα το Βαγγέλη και έφαγα το Γιώργο. Και είμαι ήδη έτοιμος να βγάλω το Λοβέρδο και να φάω το Βαγγέλη!
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θέτει κυβερνητικό ζήτημα και δια του αρμόδιου υφυπουργού Πέτρου Αλιβιζάτου αξιώνει τη συμμετοχή του ίδιου του κ. Σαμαρά στους Ολυμπιακούς Αγώνες! Ο Αντώνης το ξεκαθαρίζει: “Να αφήσει το ΠΑΣΟΚ αυτά που ξέρει. Ως κόμμα στο θέμα κυβίστηση είμαστε αξεπέραστοι. Καταψηφίσαμε το πρώτο μνημόνιο, αλλά ψηφίσαμε το δεύτερο, όχι σαν τον Καρατζαφέρη που ψήφισε το πρώτο αλλά δεν ψήφισε το δεύτερο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου