Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012



ΠΛΗΝ: Όσοι ασχολούνται με το αν έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ. Παρίση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα επί δίωρο.

ΣΥΝ: Σε όσους δεν ασχολούνται με τέτοιες ανοησίες.

ΣΥΝ: Στο θυμόσοφο Ελληνικό Λαό που για ανάλογες περιπτώσεις χρησιμοποιεί τη γνωστή έκφραση για  τις... “δραστηριότητες” της φοράδας στο αλώνι.

ΠΛΗΝ: Ο κύριος Αντώνης Σαμαράς γιατί αν χρειάζεται δύο ώρες για να συμφωνήσει με τον κ. Παρίση για τα ζητήματα της Κεφαλονιάς, δεν μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα. Ένας μελλοντικός πρωθυπουργός πρέπει να
αντιλαμβάνεται τα πράγματα γρήγορα, ιδίως όταν ο συνομιλητής του δεν έχει τίποτα να πει.

ΠΛΗΝ: Εγώ ο ίδιος προσωπικά γιατί λησμόνησα να σας ενημερώσω ότι η στήλη ΣΥΝ - ΠΛΗΝ  γράφεται από εμένα τον ίδιο, τον Κώστα Ζαπάντη, που φέρω και την ευθύνη.

ΠΛΗΝ: Οι εργαζόμενοι της διαδημοτικής επιχείρησης καθαριότητας γιατί απουσίασαν από το Δημοτικό Συμβούλιο της 12 Μαρτίου κατά τη συζήτηση των απαράδεκτων γεγονότων σε βάρος του Νίκου Γκισγκίνη. Οι εργαζόμενοι έπρεπε να είναι στο Συμβούλιο αυτό, έπρεπε να τοποθετηθούν σαν σωματείο, έπρεπε να αποδοκιμάσουν, έπρεπε να επανατοποθετηθούν ιστορικά στο ζήτημα της διαδημοτικής, έπρεπε να μην δώσουν το δικαίωμα στη δημοτική πλειοψηφία και στο κομμάτι που εκφράζεται από το γραφείο τύπου του δημάρχου να παριστάνουν τις τεθλιμμένες χήρες.

ΠΛΗΝ: Σε όλους εκείνους που έχουν κάνει το Δημοτικό Συμβούλιο τσίρκο. Δεν ξέρω αν είναι οι ηθικοί αυτουργοί των τελευταίων επεισοδίων στο Συμβούλιο της 5ης Μαρτίου, είναι όμως σίγουρα οι αυτουργοί του εκφυλισμού του θεσμού του δήμου, είναι η μαύρη κηλίδα σε ένα τόπο φωτεινής ιστορίας, πολιτισμού και σκέψης. 

ΣΥΝ: Στην άνοιξη, στην ανθισμένη γη της Κεφαλονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου