Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

Τα πράγματα φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει! Μετά τους συνεχόμενους ξυλοδαρμούς  Δημοτικών Συμβούλων μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, μετά την λεκτική επίθεση υπαλλήλου προς το Δήμαρχο μέσα στο γραφείο του, άρχισαν να τους δέρνουν και στο δρόμο!
Πρόσφατο παράδειγμα είναι ο ξυλοδαρμός του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Φιοραβάντε, από πολίτη σε καφενείο της Σάμης, όπου όπως γράφει ο υπεύθυνος τύπος, ο δημοτικός σύμβουλος έπινε ανύποπτος τον καφέ του, δεχθείς αναίτια επίθεση
Από τον ίδιο τύπο πληροφορούμεθα ότι ο αναίτια δαρθείς δημοτικός σύμβουλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σάμης για την παροχή πρώτων βοηθειών, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.
Η δημοτική αρχή ήδη λαμβάνει τα πρώτα μέτρα προτρέποντας τους δημοτικούς συμβούλους να κυκλοφορούν σε ομάδες, δηλαδή σε γκρουπάκια, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τους προφανείς κινδύνους.
 
Σε απόγνωση βρίσκεται και ο ειδικός φρουρός του Δημάρχου, αφού πλέον ο άνθρωπος δεν ξέρει ποιόν να πρωτοφυλάξει! 
Σαν ιδέα έπεσε η υποβολή αιτήματος, ενόψει της αναδιάρθωσης του δημόσιου τομέα, άμεσης απόσπασης στο δήμο πλεονάζοντος προσωπικού για τη φύλαξη των δημοτικών συμβούλων.
Με απόφαση που δεν έχει ακόμα δημοσιοποιηθεί επίσημα και τη δημοσιεύουμε με επιφύλαξη, το Δημήτρη Φιοραβάντε θα συνοδεύουν ως δύναμη προστασίας με απόσπαση τους από το Δασαρχείο Κεφαλονιάς  τουλάχιστον δύο δασικοί υπάλληλοι, χωρίς να αποκλείεται τελικά οι υπάλληλοι φύλακες να είναι και περισσότεροι!
Είναι ανακριβές ότι ο Αντιδήμαρχος Σάμης Σπύρος Κουνάδης κήρυξε τριήμερο τοπικό πένθος στη Σάμη και ούτε βέβαια η σημαία κυματίζει μεσίστια.
       
Ο Δημήτρης Φιοραβάντες δεν δήλωσε τίποτα προφανώς σοκαρισμένος από το γεγονός.        

Είναι όμως πάντα επίκαιρη η δήλωση του, όπως την έκανε στις 15-6-2011 στο “kefalonianews”: “Δεν θα μπορούσα να προδώσω τον κόσμο που με ψήφισε και με έβαλε στη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για να προασπίζομαι τα συμφέροντα της Σάμης και γενικότερα της Κεφαλονιάς”, δήλωση που προφανώς δεν κατανόησε ο ασυγχώρητος δράστης που κατά τον υπεύθυνο τύπο ενήργησε αναίτια, εκτός και αν ο ίδιος πει ότι  υπήρχε κάποια αιτία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου