Τετάρτη, 9 Μαΐου 2012

Η βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος.

Η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ μεταβαίνει την Τετάρτη 99/5/2012 στην Αθήνα ,προκειμένου να πάρει μέρος στην πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 της ίδιας ημέρας , προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με τις εξελίξεις που διαμόρφωσε το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής καθώς και η διερευνητική εντολή την οποία κατέχει αυτήν την στιγμή ο Α. Τσίπρας.
Εν τω μεταξύ σε μία κίνηση που δείχνει τις προτεραιότητες της νεοεκλεγμένης  βουλευτού  αλλά και του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ , η Α. Θεοπεφτάτου επισκέφθηκε την Τρίτη (8/5/2012) τις εγκαταστάσεις του 2ου Λυκείου Αργοστολίου και συνομίλησε με τους μαθητές και τις μαθήτριες και τα μέλη του δεκαπενταμελούς. Ζήτησε απ ευθείας επικοινωνία με τους μαθητές για τα προβλήματα τους και δίνοντας τους το email της υποσχέθηκε σταθερή ανταπόκριση και επικοινωνία μαζί τους.
Αργοστόλι, 8//5/2012                                                        ΝΣΕ ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

1 σχόλιο:

  1. DIATHETEI H KYRIA FTH POLITIKI PEIRA ALVANIKHS PROELEFSEWS VLEPETE KAI PRWSPATHEI NA ALVANOPOIHSEI TA ELLINOPOULE KAI NA ELLINOPOIHSEI TOUS ALVANOUS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή