Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Να συμφωνήσουμε τι είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!

κείμενο: Κώστας Ζαπάντης

Πρόσφατα στον τύπο της Κεφαλονιάς αλλά και σε ηλεκτρονικά μέσα συνάντησα και νομίζω ότι το ίδιο θα έκαναν και αρκετοί αναγνώστες δημοσιεύματα και ανακοινώσεις της “Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς”.
Παρατηρώ ακόμα ότι πολλά γνωστά σε εμένα παιδιά στο facebook έχουν ανεβάσει τον ύμνο της Χρυσής Αυγής, σύμβολά της ή κάποια “ανώδυνα” και “ουδέτερα” βίντεο που δίνουν μια εικόνα που κατά τη γνώμη μου κολακεύει το συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα.
Προσωπικά πιστεύω ότι η Δημοκρατία είναι ανεκτική από τη φύση της και πρέπει να είναι, δεν αδικώ καμία άποψη, όλες έχουν θέση σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον, αλλά πιστεύω απόλυτα ότι στη δημοκρατία πέραν του αναγκαίου ελεύθερου λόγου χρειάζεται και η γνώση. Πρέπει δηλαδή  στη προκειμένη περίπτωση να γνωρίζουμε τι είναι η Χρυσή Αυγή και να συμφωνήσουμε τι είναι η Χρυσή Αυγή.

Καταρχάς έχω την άποψη ότι στην Ελλάδα γενικά υπάρχει έλλειμμα σκέψης. Σαν λαός δεν σκεφτόμαστε οι ίδιοι για το μέλλον μας αλλά έχουμε αφήσει αυτό το δικαίωμα στον ξένο παράγοντα.
Αρχικά μετά τον πόλεμο, οι Ηνωμένες Πολιτείες και τα τελευταία χρόνια η Ευρωπαική Ένωση “σκέφτονται” και αποφασίζουν για μας.
Αυτό το έλλειμμα-σκέψη είναι αλήθεια ότι εμπόδισε την εθνική αλλά και την κοινωνική και οικονομική μας ολοκλήρωση. Αν κάνουμε έναν ιστορικό απολογισμό, νομίζω θα συμφωνήσουμε όλοι ότι η Ελλάδα, νικήτρια δύο παγκοσμίων πολέμων, βρέθηκε στην πλευρά των οικονομικά και εθνικά ηττημένων.
Επίσης νομίζω θα συμφωνήσουμε ότι υπήρξαν ρωγμές στη σύγχρονη ελληνική δημοκρατία. Υπήρξε ένας εθνικός διχασμός μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, υπήρξε μια δικτακτορία.
Η Χρυσή Αυγή σήμερα εκμεταλλεύεται αυτό το έλλειμμα σκέψης, αλλά και το έλλειμμα ιστορικής γνώσης στην Ελλάδα και εμφανίζεται σαν εναλλακτική πρόταση κύρια σε νέους ανθρώπους εκμεταλλευόμενη τις
αδυναμίες της δημοκρατίας, αλλά και την φτώχεια.
Εγώ, προσωπικά είμαι ο τελευταίος που θα υποδείξω σε κάποιον και κύρια σε νέους ανθρώπους το τι πρέπει να πράξουν, γιατί νιώθω ότι δεν έχω το δικαίωμα να το κάμω αλλά και γιατί νιώθω δημοκράτης. Πιστεύω όμως ότι πρέπει να συμφωνήσουμε στο τι είναι η “Χρυσή Αυγή”.
Πρέπει να γνωρίζουν όλοι και κύρια οι νέοι ότι είναι ένα κόμμα που πιστεύει στον εθνικοσοσιαλισμό. Ο αρχηγός της κύριος Νικόλαος Μιχαλολιάκος αναφέρει “ Ο Χίτλερ είναι μεγάλη προσωπικότητα της ιστορίας και δεν έχει κριθεί από την ιστορία” .
Αλλά οι Έλληνες είχαν το δικό τους εθνικό ολοκαύτωμα. Οι γονείς μας και οι παππούδες μας πολέμησαν κατά της λαίλαπας του Φασισμού και του Εθνικοσοσιαλισμού. Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκαν σε αυτό το πόλεμο. Και πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι άνθρωποι πριν πάρουν θέση ότι η υποστήριξη στη Χρυσή Αυγή νομιμοποιεί αυτή τη σφαγή.
Πρέπει να γνωρίζουν επίσης οι νέοι, κύρια αυτοί, ότι το ηλεκρονικό βιβλιοπωλείο της Χρυσής Αυγής προτείνει σαν ιδεολογική πλατφόρμα το βιβλίο του γνωστού SS Λεόν Ντεγκρέζ  “ Χίλια Χρόνια Χίτλερ” που νομιμοποιεί την πανανθρώπινη σφαγή κάθε μειονότητας στην Ευρώπη, την άρνηση της διαφορετικότητας, τον ρατσισμό, τη βία.

Πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι ότι η Χρυσή Αυγή έχει μια συγκεκριμένη συνθηματολογία που μπορείτε να τη συναντήσετε στο διαδίκτυο “ Στρατός στη Βόρεια Ήπειρο”, “Να καεί το μπουρδέλο η Βουλή”, “Τούρκοι μογγόλοι δολοφόνοι” , “ Αλήτες, προδότες πολιτικοί” , “ Λαός, στρατός, εθνικισμός” κ.λ.π
Έτσι η Ελληνική Νεολαία πριν αποφασίσει πρέπει να γνωρίζει ότι η Χρυσή Αυγή  επενδύει στον εθνικό διχασμό, στην κατάργηση της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας,  στην εγκαθίδρυση στρατιωτικού τύπου εξουσίας, στον πόλεμο.
Πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι ότι ο ίδιος ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει καταδικαστεί για κατοχή εκρηκτικών υλών, ο υπαρχηγός Αντώνης Ανδρουστόπουλος ή Περίανδρος έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για απόπειρα ανθρωποκτονίας, το μέλος της κεντρικής επιτροπής Χρήστος Ρήγας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για διπλή δολοφονία, ο πυρηνάρχης Δράμας συνελήφθη για ληστείες και ξυλοδαρμούς αλλοδαπών κ.λ.π Και όλα αυτά πρέπει να είναι γνωστά στους νέους που δεν πρέπει να επωμιστούν κανένα φορτίο εγκληματικότητας στο όνομα μιας εγκληματικής ιδέας.
Πρέπει να γνωρίζουν οι νέοι ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κύριος Μιχαλολιάκος σε πρόσφατη ομιλία του απηύθυνε μήνυμα προς τους Έλληνες που πρέπει όλοι να αναγνώσουμε και να κατανοήσουμε “Όταν γίνουμε δυνατοί θα είμαστε ανελέητοι γιατί εμείς αν χρειαστεί λερώνουμε τα  χέρια μας

Δεν θέλω να υποδείξω σε κανέναν τι πρέπει να πράξει, απλά δεν θέλω κανείς εκ των υστέρων να πει ότι δεν τα γνώριζε.

2 σχόλια:

  1. Ευγε για την επίκαιρη δημοσίευση.
    Σε εποχές ίδεολογικής σύγχισης και ανασφάλειας σαν την τωρινή, εκκολάπτεται πανεύκολα "το αυγό του φιδιού" αρα η έπαγρύπνιση είναι εκ των ούκ άνευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ζαπάντη δέν θέλουμε καθοδηγητές έχουμε διαβάσει και λίγη ιστορία.Εσείς απευθύνεστε σε αγράμματους και ανθρώπους που δεν έχουν διαβάσει ποτέ,αλλά αρκούνται να επαναλαμβάνουν τα λόγια των καθοδηγητών τους.
    Λοιπόν ο Χίτλερ είναι εγκληματίας. Σωστά. Ο Στάλιν τον οποίον προσκυνάει ακόμη το ΚΚΕ τι είναι;
    Να σας θυμίσω ότι το ΟΧΙ της Ελλάδας το είπε ο Μεταξάς,οπαδός του ναζισμού,ενώ οι Σταλινικοί οπαδοί του ΚΚΕ εκείνη την εποχή ήταν αντίθετοι στον πόλεμο με τους Γερμανούς γιατί ο "πατερούλης" είχε υπογράψει με τον φασίστα Χίτλερ που αιματοκυλούσε την Ευρώπη το περιβόητο σύμφωνο ειρήνης και μη επίθεσης μεταξύ ΕΣΣΔ και Γερμανίας, Ρίμπεντροφ-Μολότωφ τον Αύγουστο του 1939.Βέβαια άλλαξαν γνώμη και έγιναν εχθροί του Χίτλερ, όταν αυτός επιτέθηκε στην ΕΣΣΔ τον Ιούνιο του 1941.
    Θυμάστε αλήθεια ότι και ο πρώην πρωθυπουργός μας Σημίτης είχε κατηγορηθεί για βομβιστής; Τότε αυτό το θεωρούσατε τιμή.
    Ξεχνάτε ότι το τέκνο ενός εκλεκτού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι στην φυλακή για ληστείες και στην δίκη η μητέρα του σαν μάρτυρας υπεράσπισης είπε ότι είναι περήφανη για το παιδί της; Μήπως θέλετε να απαριθμήσουμε τα εγκλήματα των
    μεν και των δε; Εάν επιθυμείτε ευχαρίστως.
    Αυτοί γιατί δικαιούνται να είναι Ελληνικό κοινοβούλιο και κάποιοι που σας χαλάνε το σύστημα όχι;
    Και τέλος πάντων μην μας προκαλείτε. Μάθαμε από τους δημοκράτες τι εστί κλεψιά,λαμογιά,διαφθορά. Δόξα τω θεώ τα "παιδιά του Πολυτεχνείου" μας δίδαξαν τι θα πει Δημοκρατία. Και για αυτό τον λόγο σε αυτές τις εκλογές θα τους ανταμείψουμε.
    Αν θέλετε ισότιμο διάλογο μέσω του Kefalonianet για τα εγκλήματα των Δημοκρατών και των φασιστών,ευχαρίστως. Να δούμε που θα γείρει η πλάστιγγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή